Muligheder med en brugt Audi A3

Det er dyrt at anskaffe sig en ny bil, og især hvis man vil købe en luksusbil af bilmærket Audi, der jo er kvalitet fra inderst til yderst. Derfor er det fordelagtigt for kommende bilkøbere at investere i en nyere men brugt bil til nedsat pris men hvor man reelt får en ny bil stillet til rådighed og med samme vilkår som nye biler.

Audi har indført et koncept (AAP) på deres brugte nyere biler, hvor de nye købere får fuld garanti på bilen i de første to år samt en fri servicepakke på de næste to år. Man kan derfor købe en tilkørt brugt bil til 10-20 % nedsat pris i forhold til nyprisen, men man kommer ikke til at få uventede udgifter på bilen i de næste fire år, da Audi betaler eventuelle uventede udgifter på bilen iht. denne udvide slagsaftale inkluderende AAP. Normalt har købere af brugte biler kun 3 måneders garanti på bilen, men her garanterer Audi deres nye kunder en garanti i flere år hvilket er et godt tilbud.

 

Dette medfølger i AAP pakkeløsningen

Inde på Audis hjemmeside kan man præcist se, hvilke af de brugte biler (f.eks. en brugt Audi A3), der har betegnelsen AAP (Audi Approved Plus), og på disse modeller får køberen dels 2 års fuld Audi garanti på bilen, og derefter får man en serviceaftale gratis med i handlen, og den løber i 2 år yderligere, dog kun til bilen har kørt i alt 40.000 km. Aftalen omfatter fri vejhjælp overalt i Europa, således man altid kan ringe og få hjælp, hvis man er kørt fast i sneen, hvis bilen ikke kan starte, eller hvis en vigtig enhed i bilen svigter. Det er rart at kunne købe en nyere bil til en nedsat pris og alligevel kunne sove roligt hver nat uden at spekulere på udgiften til en ny motor, kobling, gearkasse og lignende komponenter, hvis de pludselig skulle bryde sammen under kørslen.

 

Valg af bil

AAP omfatter alle Audis modeller, men alligevel bør man jo kun købe en bil, der i størrelse og prisleje passer til dit nuværende behov. En brugt Audi A3 kan i mange tilfælde være tilstrækkelig til de fleste opgaver, da en brugt Audi A3 trods alt er en mellemstor bil i et stilrent design med skarpe linjer. En brugt Audi A3 fås normalt med to døre i enten Hatchback- eller Cabrioletudgave. Hvis man har et lidt større pladsbehov, så bør man i stedet for vælge femdørs-udgaven, der enten kan fås i en elegant Limousine eller en sportslig Sportsback udgave. Audi A3 kan fås i mange udgaver for eksempel med forhjulstræk eller firehjulstræk samt med et bredt udvalg af benzin- eller dieselmotorer alt efter behovet. Som alle Audis øvrige biler har A3 en fast styring, et godt vejgreb, høj kørekomfort samt en luksuriøs og lydløs kabine. En brugt Audi A3 fås med en brændstoføkonomisk motor, så til de fleste opgaver er denne type bil et ideelt valg.

 

Billede: Janitors

Billede: David Villarreal Fernández