Find et attraktivt billån på nettet

Bilejere kan glæde sig over det lave renteniveau, der er i øjeblikket, da det dermed kan være ret billigt at eje en bil. Alternativet til at købe en bil kan være leasing, hvilket dog normalt kun er rentabelt, hvis du har brug for en bil i højst 2-3 år. I det lange løb kan det bedst betale sig at eje en bil og beholde den i en længere årrække, og det gælder også, selvom du bliver nødt til at optage et billån. Du får dermed den bedste økonomiske ordning, hvis du kan finde et attraktivt billån med en lav rente og lempelige lånebetingelser. I denne artikel får du gode råd og vejledning om, hvad du især skal være opmærksom på, når du tager et billån.

Fordele ved at have egen bil

Mange enlige samt familier har egen bil til rådighed trods de høje bilafgifter, og vi er simpelthen vilde med at købe biler, fordi vi på den måde får den ultimative frihed samt en nem og komfortabel transport. I en bil kan vi have plads til hele familien samt vores bagage, og vi kommer altid hurtigt og tørskoet frem uanset vejret. Det er langsommere og mere besværligt at anvende offentlige transportmidler, og der skal også arrangeres transport til og fra busser og toge, så dermed er biler bare mere praktiske i hverdagen. Når du køber en bil, så får du disse udgifter:

  • Renter og afdrag på dit billån.
  • Kasko bilforsikring.
  • Grønne afgifter og vægtafgift til staten.
  • Udgifter til brændstof.
  • Udgifter til service og reparationer.
  • Bilens værditab.

Hvordan finder man det bedste billån?

Renteniveauet i Danmark har i flere år været meget lavt, og visse steder kan man endda finde meget billige billån til nye biler. Prisen på et billån til brugte biler er straks noget højere, så der kan bilforhandleren ikke altid have det bedste tilbud til dig.

Du skal fokusere på et billån af en passende størrelse og med en overkommelig tilbagebetalingstid, så dit billån passer ind i din økonomi. Du skal lede efter et billån med en lav ÅOP, der er samlede omkostninger i procent og inkluderer alle omkostninger på lånet. Det er faktisk muligt at finde et billån med en ÅOP på omkring 10 %, hvilket er ganske gode lånebetingelser i dag.

Du kan søge billån masser af steder på nettet, og heldigvis kan du med et simpelt trick spare dig selv for masser af arbejde og besvær. Du kan søge et billån på Lendme hjemmeside, da de ganske gratis videreformidler din låneansøgning til en lang række banker og udlånsfirmaer.

Det eneste du skal gøre bagefter er blot at afvente tilbudene fra de mange udlånsfirmaer, hvorefter du naturligvis udvælger det lån, der giver dig den billigste rente samt bedste lånebetingelser.