Privatleasing giver dig råd til en bedre bil

Begrebet privatleasing er virkelig blevet udbredt i løbet af de seneste 10 år, idet man tidligere kun leasede erhvervsbiler. Når man laver privatleasing, kan man jo ikke fradrage leasingudgifterne eller momsen, hvilket er den store fordel ved erhvervsleasing, men der opstår til gengæld nye fordele ved privatleasing, og det kan man læse mere om her. Man skal naturligvis afveje fordele og ulemper til at omfatte netop din situation, idet ikke 2 familier er ens.

Vi har alle forskellige ønsker og krav til en bil, og om hvorvidt vi har lyst til at anvende alternativet til bil, som er offentlig transport. Derudover har vi forskellige transportbehov og forskellig økonomi, så derfor bør man nøje gennemgå mulighederne, før man beslutter sig. I visse situationer er det en fordel at købe en bil, mens det i andre situationer er en fordel med privatleasing. H

Fordele og ulemper

Hvis man har brug for altid at være kørende i en ny og moderne bil, og hvis man gerne vil have klarhed over sine eksakte transportudgifter uden irriterende uventede regninger, så bør man absolut lave privatleasing på bilen, især hvis man ikke kender længden og omfanget af sit nuværende transportbehov.

Men hvis man er sikker på at have samme transportbehov i mere end de næste 3 år, så kan det nok bedre betale sig at købe en bil frem for at foretage privatleasing. Måske er prisen ikke den vigtigste detalje, idet man muligvis prioriterer en ny smart bil med faste afdrag som værende vigtigst, og så kan man opnå mange fordele ved at lease sin bil frem for at købe den.

Nye biler falder jo drastisk i pris efter få år, så det kan være risikabelt at købe en ny bil til mange hundrede tusinde kroner, såfremt man blot er tilfreds med at betale en fast månedlig leasingydelse for at have en ny bil til rådighed.

Den endelige beslutning er din, og hvis det kan være svært at overskue sit kørselsbehov flere år ud i fremtiden, så bør man jo starte med at lease en bil i en periode. Når man så får et endeligt overblik over sit kørselsbehov, så kan man bagefter købe en bil kontant eller på afbetaling, da denne løsning er den billigste i det lange løb, hvilket vil sige for perioder længere end 3-4 år.

Hvor kan man billigst lease bil?

Det er billigst at kontakte bilimportøren direkte, hvis man ønsker det bedste tilbud på privatleasing, da man derved springer flere fordyrende mellemled over. Men den månedlige ydelse vil altid være omkring 1 % af bilens nypris, så man kan altså ikke få råd til en ny stor Audi eller Mercedes, hvis man kun har et budget på 3-4.000 kroner. om måneden. Men man kan eventuelt kontakte Hyundai, som har et stort og bredt udvalg af nye samt brugte biler, hvor man på Hyundai hjemmesiden nemt kan få billige tilbud på privatleasing af biler.

Dette er muligt fordi en ny Hyundai bil kan købes for langt under 100.000 kr., således man kan lease denne for under 1.000 kr. om måneden, og man kan ofte med et normalt bilbudget få råd til en stor Hyundai stationcar som model i40 eller en af de andre store og smarte Hyundai modeller, som man ellers ikke umiddelbart ville have haft råd til at købe. Med privatleasing kan man nemmere efterleve sine drømme og have en tilværelse med stil.

Så konklusionen ender med, at man kan håndtere sit job og private transportbehov med stil i en ny bil ved at anvende privatleasing, som ikke giver uventede udgifter, da man kender alle sine månedlige udgifter i forvejen. Man skal ikke spekulere over reparationer og værditab, og man kan altid ændre bil efter sit transportbehov. Man er mere bundet økonomisk, når man køber en bil, hvilket dog er billigere, såfremt man skal bruge den i 3-4 år eller mere.