Præsentabel brugt Audi A6 med komfort i topklasse

Mange velhavende firmaer anvender en Audi A6 til firmabil, da dette er en stor og præsentabel luksusbil i den dyre prisklasse, hvilket problem man mest løser ved hjælp af leasing, men faktisk kan man købe en brugt Audi A6 med komfort i topklasse, som stadig er yderst præsentabel både som firmabil men også som privatbil. En ny A6 koster 600.000 kr. og opefter afhængig af ønsket motor og karosseri, men nu er det faktisk muligt at købe en Audi til nedsat pris men ellers i samme stand som en ny bil, idet Audi har indført AAP konceptet, der står for Audi Approved Plus. Hvis man derfor leder efter en god men billig bil med garanti, så kan man på Audis hjemmeside finde en brugt Audi A6 til under 400.000 kr. så det er altså muligt at spare store beløb ved at tjekke markedet grundigt igennem før et bilkøb.

Fordele ved en Audi A6

Mærket Audi kender de fleste, fordi brandet står for solid tysk kvalitet i topklasse men også dyre priser, hvilket især skyldes de høje danske bilafgifter. Audi har fremstillet personbiler lige fra de mindste minibiler til store luksuriøse limousiner, og Audi A6 er en rummelig og luksuriøs bil i et elegant og stilrent design.

Den kan både fås i en traditionel sedan-udgave (Limousine) modellen) men også som stationcar (Avant modellen) eller som en sportsudgave med firehjulstræk (A6 allroad quattro). Man kan derved vælge en passende model, der netop passer til jeres behov.

Fordele ved AAP konceptet

Tidligere havde alle bilforhandlere problemer med at afsætte nyere biler, da kommende bilkøbere naturligvis kender til faren for at finde skjulte fejl og mangler ved en brugt bil, der kan koste mange penge at få udbedret, således man foretrækker at købe en helt ny bil med fuld garanti frem for en lettere brugt model med en kortvarig garanti på måske typisk 3 måneder.

Audi er nu med AAP kommet med et godt bud på en løsning af problemet ved salg af brugte nyere biler, idet Audis teknikere i detaljer går bilen efter, så defekte og slidte dele udskiftes ligesom uoriginale dele erstattes med originaldele, hvorefter bilen er klar til levering.

Bilen er billigere end nye biler, og de har normalt kun kørt få tusinde km, så de er altså blot lettere tilkørte men generelt i samme stand som helt nye biler. Audi giver 2 års fuld garanti på bilen ligesom ved nye biler, men derudover får man endda en udvidet serviceaftale med købet, som løber i 2 år mere, eller til bilen har passeret 40.000 km.

I hele garantiperioden får man betalt alle uventede udgifter til både reservedele og arbejdsløn, så man ikke render ind i uventede udgifter i de kommende år. Dette er yderst betryggende for en bilkøber, så under visse omstændigheder kan det være meget fornuftigt at købe en brugt Audi A6.