Køb risikofrit en brugt Audi A3

Til mange formål kan en mindre personbil være helt perfekt at anskaffe sig, således den både kan anvendes som personbil i hjemmet og eventuelt også anvendes i firmaet, og det gælder derfor om at få så meget bil for pengene som muligt. Biler i Danmark er nemlig ret kostbare, hvilket skyldes den høje afgift på 180 % på biler samt de 25 % moms, så derfor prøver mange at spare penge ved at købe en lettere brugt bil, da prisen ofte falder med 10-20 % i forhold til nyprisen. I mange tilfælde går det også godt, da moderne luksusbiler er fremstillet i så høj kvalitet, at de kan holde til både 10 eller 20 års brug med den rette vedligeholdelse.

Desværre kan man også risikere at købe en nyere men brugt bil, hvor der i løbet af de kommende år pludselig opstår uventede udgifter på grund af skjulte fejl og mangler. De fleste brugte biler sælges nemlig med ingen eller med en meget kortvarig garanti, da forhandleren jo netop heller ikke ønsker at skulle garantere for skader opstået på en brugt bil. Nu er der godt nyt for Audi købere, da Audi har indført et unikt garantikoncept ved navn Audi Approved Plus (AAP).

Nu kan det pludselig være en yderst fornuftig investering at anskaffe sig en bil med AAP såsom en brugt Audi A3, og udvalget fremgår på Audis hjemmeside.

Garantiordningen AAP

På visse af Audis brugte biler giver man dem en AAP betegnelse, når de har gennemgået et omfattende tjek på Audis værksted, hvor alle defekte og slidte dele er blevet erstattet af nye bildele, således alle dele er velfungerende og originale på bilen, der således er i samme stand som en helt ny bil. Bilen er nu i tiptop stand blot lettere tilkørt, og man kan uden risiko købe bilen til en noget lavere pris end nyprisen.

Det er totalt risikofrit at købe en bil med AAP, da Audi betaler både arbejdsløn og reservedele, hvis noget skulle gå uventet i stykker på bilen i hele AAP perioden. Denne periode består dels af to år med fuld garanti på bilen, men den efterfølges desuden af en to-årig udvidet serviceaftale, der dog stopper, når bilen sammenlagt har kørt 40.000 km. I hele perioden kan man derfor køre ganske risikofrit uden udgifter, idet man oven i købet får en fri autohjælp gældende overalt i Europa med i købet. På den måde er køb bedre end en leasingordning, blot man beholder bilen i mere end fire år.

Audi A3 personbil

Til mange formål er det en fordel at investere i enten en ny eller en lettere brugt Audi A3, da dette er en mellemstor bil i et stilrent design med skarpe linjer. Den kan fås med enten 3 eller 5 døre, eventuelt med 4-hjulstræk, samt med et bredt udvalg af benzin- eller dieselmotorer til netop dit behov. Som andre Audi biler er Audi A3 bygget efter banebrydende traditioner, således man kan se frem til en køreoplevelse i særklasse.

5 NCAP stjerner viser høj grad af sikkerhed, og en fast styring samt et godt vejgreb og høj kørekomfort er standard på en A3. Bilens kabine er lydløs og rummer masser af luksus. Motoren er effektiv men meget økonomisk i brug, og man kan desuden finde et stort varieret udvalg af ekstraudstyr til bilen, der gør den velegnet til de fleste opgaver.